S P M U

If it makes you feel beautiful, DO IT

Semi Permanente Make-Up

Welkom in de wondere wereld van SPMU

Semi Permanente Make-Up oftewel SPMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een apparaat waarin een hele fijne naald wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op een tatoeage, maar het doel is anders. Op een subtiele en natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste laag van de huid aan. SPMU is bedoeld als versterking van jouw natuurlijke contouren.

Bij ons kan je terecht voor zowel medische als esthetische behandelingen. Denkend aan wenkbrauwen, eyeliner alsook de lippen. Heb jij binnenkort chemo? Bang dat alle haren gaan uitvallen en je expressie gaat verliezen. Neem dan zeker contact op, Ik denk graag met u mee.

f33b92b8-232f-4633-b8dd-109d797cdd92_0002

Brows

Er bestaan verschillende technieken voor semi permanente make-up wenkbrauwen. Wij bieden een van de meest populaire en bekende technieken aan, namelijk; Powder Brows ook wel Ombre Brows genoemd. Deze semi permanente make-up techniek is het minst schadelijk voor de huid en geeft een zachte make-up look. In overleg met jou bepalen we welke vorm en kleur het beste bij jou past. Vervolgens meten en tekenen wij de wenkbrauwen nauwkeurig af voor een symmetrisch resultaat.

93da04cd-76bf-4495-9399-135e1a1aa6d8_0001

Lips

Met semi permanente make-up lippigmentatie kun je lippen meer kleur geven, asymmetrische lippen corrigeren of lippen voller laten ogen. Met SPMU lippigmentatie creëer je een lippenstift effect waarmee je lippen voller lijken en een gezonde blos krijgen. Deze techniek wordt vaak toegepast voor personen die dagelijks lippenstift gebruiken of vollere lippen willen, maar geen fillers willen laten toepassen. Wij passen de technieken full lips en lip blush toe. In overleg met jou bepalen we de gewenste kleur en vorm.

4d418c63-3d38-4e7a-a045-94f951985d5e_0003

Eyeliner & Designliner

Vermijd dagelijkse struggles met het aanbrengen van  eyeliner dankzij de nieuwe SPMU techniek voor eyeliner & designliner! Deze eyeliner wordt aangebracht met een machinale nanonaald. De eyeliner is wat dikker en opvallender dan de deepliner en is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner gebruiken. Dit wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. De designliner is de klassieke eyeliner met een wing. Dit is niet geschikt voor dames met zware oogleden.

LET OP! Bij wimperextensions is het onmogelijk om eyeliner/designliner toe te passen. Gelieve deze twee weken op voorhand te verwijderen.

Voor en Nazorg SPMU

Hieronder vind je alvast meer info terug over de voor en nazorg voor elke specifieke zone.

Heeft u nog vragen?

Hieronder vind u een selectie van de meest gestelde vragen, misschien vind je het antwoord op uw vraag hier in terug, anders neemt u gerust contact op

Frequently Asked Questions

Semi permanente make up is een vorm van pigmentatie. We brengen pigment in je bovenste huidlaag aan waardoor je wenkbrauwen, ogen of lippen altijd kleur en vorm hebben. Dit scheelt ontzettend veel werk in de ochtend.

PMU is eigenlijk voor iedereen mogelijk die geen contraindicaties heeft. Wel wordt vooraf besproken welke techniek het meest geschikt is voor jouw huidtype.

Alle behandelingen worden door mezelf uitgevoerd. Ik ben gespecialiseerd in het zetten van SPMU en heb ondertussen ruime ervaring hierin ogebouwd.

Ja, mits je geen contra-indicaties hebt is SPMU veilig. Ik werk uitsluitend volgens strenge richtlijnen, deze zijn uiteraard ook gekeurd door de FOD Volksgezondheid. 

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof aangebracht. Om PMU nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbaar apparatuur een vereiste. Ik ben gespecialiseerd en werk met de beste en nieuwste apparatuur op het gebied van SPMU. Uiteraard wordt alles vooraf goed besproken en afgestemd op jouw wensen.

We hebben een ruime keus aan pigmenten, van de lichtste blondtinten tot aan intensief bruin en zwarttinten. Er wordt gelet op leeftijd, huidtype, haar- en huidskleur,lichte/warme tinten en uiteraard word er geluisterd naar jouw wensen. Voor de lips is er ook een uitgebreid kleuren gamma beschikbaar.

Gemiddeld 1 tot 3 jaar. Eyeliners blijven wel gemiddeld 3 tot 7 jaar zitten.

Verder is het per persoon verschillend. Het hangt af van je huidtype, of je al eerder pmu hebt gehad, de reactie van je huid tijdens de behandeling, en aan welke kleur je laat toepassen.

Dit is per persoon verschillend. Voor een nieuwe behandeling plannen wij 2,5 uit voor de behandeling.

Bij de powderbrows techniek worden de wenkbrauwen in de juiste kleur ingekleurd waardoor je wenkbrauwen van nature voller en mooier qua kleur zijn. Powderbrows is geschikt voor elke huidtype.

Bij de full lips techniek worden de lippen volledig gekleurd in de juiste pigment kleur. Hierdoor heb je altijd mooie gekleurde lippen en lijken je lipper voller en je lijnen strakker. Bij lipbehandelingen zijn er vaak meer behandelingen nodig.

Deepliner is een lijntje tussen de wimperhaartjes waardoor je ogen optisch groter en sprekender lijken. Wanneer je je ogen dicht hebt zie je niks. Bij een eyeliner zie je ook een lijntje op je ooglid. Verschil met deepliner, eyeliner en design liner= eyeliner met wing

Nee dit is geen probleem. Al zul je de eerste 24uur na de behandeling een bril moeten dragen ivm infecties.

Het ligt er natuurlijk aan wat je zelf mooi vind. Je wenkbrauwen hebben na een behandeling natuurlijk veel meer kleur. Maar als je lichtere haartjes hebt blijven deze natuurlijk doorgroeien, daarom is het wel aan te raden om je wenkbrauwen af en toe nog te verven. Hetzelfde geldt voor lippen, je kan altijd lipstick of een gloss blijven gebruiken.

Indien je vraag desondanks er niet tussen zou staan, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Belangrijk

Intake en toestemmingsformulier voor Semi Permanente Make-Up.

Gelieve beide formulieren af te drukken en ingevuld mee te brengen aub.

Boek je afspraak in ons salon te Olen

Winkelwagen