Nails

One thing you can get into shape without excercise

Nails & Nail Art

Het is mijn passie om jou te laten stralen met prachtig verzorgde nagels, helemaal naar jouw wens! Bij mij ben je aan het juiste adres voor een verwenmoment met professionele producten en de nieuwste trendy kleuren van het seizoen.

Gellak

Gellak wordt ook vaak ‘semi-permanente nagellak’ genoemd en staat ook bekend onder de benaming ‘soak off gel’. Je kunt gellak zien als een gewone nagellak, die op dezelfde manier wordt aangebracht als normale nagellak, maar die wel wordt uitgehard onder een LED-lamp.  Dit blijft drie weken zitten en verstevigd de natuurlijke nagel.

Gel

Gelnagels worden doorgaans gezien als de meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Ze worden gebruikt als een versteviging voor de natuurlijke nagels. Bij gelnagels wordt er een kant en klaar stofje op de nagels aangebracht. Door middel van een UV-lamp dient het vervolgens uit te harden en vast te blijven zitten

Duo Acryl

Duo Acrylgel is een nieuwigheid die de wereld van de manicure radicaal zal veranderen. De nieuwe product vorm is een innovatieve oplossing – een combinatie van acrylsterkte en lichtheid en elasticiteit van de gel. Een acrylgel met een natuurlijk roze tint. Perfect als basis voor babyboom of een naturelle look.

Boek je afspraak in mijn salon te Olen

Winkelwagen